Otroški tabor

Smo tradicionalen tabor v Sloveniji z raznolikim programom in izkušeni animatorji.

Otroški tabor

V času poletnih počitnic izvajamo tradicionalne otroške tabore, ki so namenjeni vsem otrokom med 6. in 14. letom starosti, ki si želijo aktivno preživete počitnice v naravi.

Otroci so nastanjeni v šotorih v idiličnem okolju ob reki Bistrici, ki jim pričara svojevrstno izkušnjo. Druženje, šport, igra in ustvarjanje so prava poletna kombinacija za nepozabne počitnice v osrčju neokrnjene narave Kozjanskega parka. Za varstvo ter animacijo pa poskrbijo naši nepogrešljivi animatorji, ki so si bogate izkušnje, poleg strokovnega pedagoškega znanja, nabirali tudi tekom večletnega dela na taboru.

Otrokom zagotavljamo raznolik nabor aktivnosti, pri čemer športno ali ustvarjalno predznanje ni potrebno. Dneve polne zabave zaključujemo z druženji ob tabornem ognju, dinamičnost pa vnesemo tudi z enodnevnim izletom, ko se odpravimo na tradicionalno kopanje v Terme Olimia oziroma Aqualuno, si ogledamo čokoladnico Olimje ter na Jelenovem grebenu hranimo jelene. Vsako leto tabor tudi nadgradimo in ga popestrimo. V letošnjem letu si bomo privoščili tradicionalni slovenski zajtrk ter spoznali življenje na kmetiji.

Otroci se bodo lahko preizkusili v številnih aktivnostih. Vse od lova na zaklad, kuharskih delavnic, športnih iger (košarka, tenis, nogomet, odbojka), lokostrelstva, paintballa, go karta pa do ustvarjalnih in likovnih delavnic, kopanja v bazenu, vožnje s kajaki ter plesa in petja ob tabornem ognju.

Šest dni nepozabne zabave in doživetij.

Otroški tabor vključuje

• 5x nočitev v Zmajčkovem kampu,
• 5x polni penzion,
• 1x kopanje v Termah Olimia ali Aqualuni,
• dnevno vodeni treningi ter animacija,
• obisk čokoladnice Olimje ter Jelenovega Grebena s hranjenjem jelenov,
• turistična in promocijska taksa.

Kaj potrebuje otrok na taboru?

Otroci s sabo potrebujejo:

  • kopalke in brisače,
  • športne copate, nogavice, majice in kratke hlače za prosti čas,
  • anorak in trenirka,
  • pribor za osebno higieno (zobna pasta in ščetka, šampon, …)
  • zdravstveno in osebno izkaznico.
Vprašajte nas

Cena tabora

Cena 6-dnevnega tabora je 329 EUR.

Do 15.6.2022 na prijavo 25 % popust!

DODANA VREDNOST ZA VAŠEGA OTROKA

Odločeni smo, da otrokom ponudimo več kot zgolj počitnice. V sklopu programa bodo otroci spoznavali nove aktivnosti, razvijali dodatna znanja, sklepali prijateljstva ter se nasploh prepustili naravi. Za še boljšo izkušnjo pa v času tabora ni dovoljena tehnologija. Otroci tako doma pustijo telefone, tablice in računalnike ter se brez motenj zabavajo s sovrstniki.

V kampu obljubljamo nepozabno doživetje za vse mlade radovedneže.

Potrebujete dodatne informacije?

Imate vse potrebne informacije?