Novice

Dan Drachenburških gradov

🏰 Vračamo se v 13.stoletje, ko je v Kozjem na Brediču neposredno nad srednjeveškim trgom vladal grad Drachenburg. Od 17.stoletja dalje na grad spominjajo le še razvaline. Čas je, da  grad Drachenburg ponovno zasije v vsej svoji veličini. Tokrat ne bo sameval, saj prihaja kar 7…

Zahvala za udeležbo

Spoštovani starši, iskreno se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje ter udeležbo vašega otroka na letošnjih taborih v Kozjem. Skupaj smo preživeli čudovitih 5 tednov, kjer smo ponovno srečali stare znance in stkali ogromno novih prijateljstev ter poznanstev. Veseli nas, da nas obiskujete iz vseh koncev…

Spodbujamo lokalno

Otroške tabore kozje želimo ohranjati sveže in zanimive tudi za otroke, ki se k nam vračajo vsako leto. Poleg rednih aktivnost tako program nadgrajujemo, spreminjamo in dodajamo nove zanimive izkušnje.

Velika dodana vrednost naših taborov

Velika dodana vrednost naših taborov je čisto doživetje narave, kar pomeni, da v času poletnih počitnic v Kozjem otroci ne uporabljajo telefonov in drugih elektronskih naprav.

Zmajček piše mamici

Vas zanima kako izgleda povprečen dan našega Zmajčka? Davnega leta 2010, je naš Zmajček v roke vzel papir in pisalo ter svoji mamici poslal pismo, v katerem ji je opisal svoj taborni dan. Preberite si kaj je napisal.

Iz malega zraste veliko

Ko smo organizatorji začeli z izvajanjem prvih otroških taborov, smo si želeli napredka in si zadali cilje, vendar si nismo mislili, da bo naša zgodba postala tradicionalna in tako hitro rastoča.

Šikovih 50

Biti družbeno odgovoren je v trenutnih časih še kako pomembno. Ponosni smo, da že tradicionalno izvajamo projekt Šikovih 50, kjer počitnice omogočimo otrokom iz socialno ogroženih družin.

Na dosegu roke

Otroški tabori Kozje se lahko poleg čudovite narave in pestrega programa pohvalijo tudi z izjemno učinkovitostjo. Tabor je na dosegu roke, kar pomeni, da so otrokom na zgolj nekaj korakih razdalje na voljo številne aktivnosti.