Tabor Kozje – na dosegu roke
Otroški tabori Kozje se lahko poleg čudovite narave in pestrega programa pohvalijo tudi z izjemno učinkovitostjo. Tabor je na dosegu roke, kar pomeni, da so otrokom na zgolj nekaj korakih razdalje na voljo številne aktivnosti.
V mesecu aprilu smo ponosno odprli prijave na že 14. otroške tabore Kozje. Tudi tokrat otrokom zagotavljamo pravo pustolovsko doživetje, na svežem zraku in v čudoviti naravi. Vse dejavnosti tabora so na dosegu roke, zato bodo vaši otroci lahko brezskrbno uživali in se skupaj z animatorji zabavali na mnogih aktivnostih, ki jih ponujamo. Tabor je odmaknjen od glavne ceste, zato je celotno območje dejavnosti zelo varno.
Zgolj na območju tabora se bodo vaši otroci lahko dnevno preizkušali v številnih športnih aktivnostih kot so košarka, tenis, nogomet, odbojka, lokostrelstvo, kopanje in vožnja s kajakom po reki Bistrici, kopanje v bazenu in druge. K temu pa seveda dodamo še zanimiv program, ki med drugim vključuje obisk Jelenovega grebena in čokoladnice Olimie, kopanje v Aqualuni, obisk lokalne kmetije in domač slovenski zajtrk, kuharske in likovne delavnice, lov na zaklad, ples in petje ob tabornem ognju …

Vse naštete aktivnosti potekajo v naravi in nič drugače ni v času počitka oziroma spanja. Otroci pod zvezdnim nebom prenočijo v zmajčkovem kampu. Nastanjeni so v šotorih ob reki Bistrici, kjer idilično okolje otrokom nudi posebno doživetje.