Biti družbeno odgovoren je v trenutnih časih še kako pomembno. Ponosni smo, da že tradicionalno izvajamo projekt Šikovih 50, kjer počitnice omogočimo otrokom iz socialno ogroženih družin.
Vsako leto se trudimo, da tabore naredimo posebne. Zares poseben pa je tudi naš projekt Šikovih 50, kjer počitnice omogočimo otrokom iz socialno šibkejših družin. Za mnoge je tabor edino počitniško oziroma poletno doživetje, zato nadaljujemo s tradicijo in ponovno upamo, da nam bo uspelo. Projekt izvajamo skupaj z Zvezo prijateljev mladine Moste-Polje ter lokalnimi društvi in šolami iz širše okolice. Z donacijami podjetij in posameznikov tako vsako leto poletje polepšamo vsaj 50 otrokom.
Veliko vlogo pa tukaj igrajo tudi pretekli udeleženci in starši ter skrbniki, ki so nam v varstvo zaupali svoje otroke. Skupaj z njimi smo v 13. izvedbah otroškega tabora namreč oblikovali skupnost. Ustvarili smo brezskrbno otroško vzdušje, ki je prav ob vsakem taboru napolnjeno s pozitivno energijo, smehom ter želji po ponovnem snidenju.
Z dvigom prepoznavnosti tabora imamo tako možnost, da nagovarjamo javnost ter s tem podjetja, ki nam pomagajo uresničiti zadani cilj – omogočiti počitnice za vse.